ФОРМУВАННЯ МУЗИЧНО-ЕСТЕТИЧНИХ ОРІЄНТАЦІЙ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ У ПОЗАНАВЧАЛЬНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ НА МАТЕРІАЛІ ІНТЕГРАЦІЇ ВИДІВ МИСТЕЦТВА (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Стаття присвячена деяким проблемам формування музично естетичних орієнтацій на матеріалі інтеграції мистецтва.