СУЧАСНИЙ ВИМІР ЗАВДАНЬ НАУКОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ ПІДГОТОВКИ ВЧИТЕЛІВ ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА В СИСТЕМІ ХУДОЖНЬО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ (ПРОБЛЕМИ І ДОСВІД) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Розглядаються актуальні проблеми наукової організації навчального процесу підготовки майбутніх учителів образотворчого мистецтва в системі художньо-педагогічної освіти в Україні і розкривається досвід роботи в цьому направленні художньо-графічного факультету Південноукраїнського державного педагогічного університету ім. К. Д. Ушинського.