МОДУЛЬНЕ НАВЧАННЯ У ФОРМУВАННІ КУЛЬТУРИ МИСЛЕННЯ ВЧИТЕЛЯ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
В статті розглядається актуальність формування культури мислення пчителя поліхудожнього профілю, описуються варіанти модульного навчання на основі інтеграції мистецтв. Пропонуються приклади контрольних питань оцінювання рівнів сформованості культури мислення студента,