ПІДВИЩЕННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВЧИТЕЛЯ ЛІТЕРАТУРИ В СИСТЕМІ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ ЯК НАУКОВА ПРОБЛЕМА (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Стаття присвячена аналізу одного з актуальних питань сучасної теорії і практики професійної освіти — підвищення педагогічної майстерності вчителя літератури в системі післядипломної освіти.