МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ ПЕДАГОГІЧНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ НАВЧАННЯ ШКОЛЯРІВ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ХУДОЖНЬОЇ ГРАФІКИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розглянуті питання методичного забезпечення педагогічної технології навчання школярів основ мистецтва графіки.