ДИДАКТИЧНИЙ ПРОЦЕС СПРИЙНЯТТЯ НАТУРИ ТА ЗОБРАЖЕННЯ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
В статті розглядається проблема дидактичних умов і прийомів формування процесу сприйняття натури і зображення студентами художньо-графічних факультетів. Показано, що формування правильного сприйняттясуттєво залежить від усвідомлення і вивчення студентами наукових принципів побудови зображення.