ОПРАВДАННЯ ДИЗАЙНОВОЇ ТВОРЧОСТІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Розглянуто фундаментальні засади творива. які визначають світогляд проектантів життя загалом і дизайнерів зокрема. Сформульовані завдання, які оправдують україно-руський підхід у дизайнуванні - пошук національної модерної форми в усіх аспектах її прояву, в тому числі й у космополітичному.