УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДІВ НАВЧАННЯ АКВАРЕЛЬНОМУ ЖИВОПИСУ НА СПЕЦКУРСІ З ТЕХНОЛОГІЇ ЖИВОПИСНИХ МАТЕРІАЛІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
В статті розглядається удосконалення процесу та методів навчання акварельному живопису, формування знань, вмінь та навичок, як компонентів розвитку творчих здібностей у студентів.