ПОЧАТКОВІ ЕТАПИ РОЗРОБКИ УЧБОВОЇ КОМПОЗИЦІЇ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
В статті розглядається проблема дидактичних умов та прийомів формування закономірностей, засобів та правил побудови картини, як компонента розвитку творчих здібностей студентів.