ВИКОНАННЯ ДИПЛОМНОГО ЗАВДАННЯ З ЖИВОПИСУ НА ХУДОЖНЬО-ГРАФІЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розглянуто питання, які повинні допомогти студентам З-4 курсів визначитися у виборі теми з живопису та порядку виконання дипломного завдання, наводиться структура будови дипломної записки.