Формування підприємницької компетентності майбутніх економістів-аграрників засобами інтерактивного навчання (Педагогіка вищої та середньої школи, 2017)
У результаті проведених досліджень автор обґрунтовує необхідність зміни системи та стилю викладання економічних дисциплін, пропонуєвикористання інтерактивних методів навчання майбутніх економістів у аграрному ВНЗ. У статті розглядаються такі види інтерактивного навчанняяк ділові ігри та кейс-метод. Також, викладені особливості їх застосування в процесі вивчення економічних дисциплін для формування у студентівпідприємницької компетентності.
Keywords: інтерактивні методи; інтерактивні технології навчання; ділові ігри; «кейс-метод»; підприємницька компетентність економіста аграрника