Професійна мобільність як складова правової культури майбутніх інженерів-педагогів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2017)
Стаття присвячена дослідженню структури правової культури майбутніх інженерів-педагогів та професійної мобільності як її складової. Визначено соціальне значення професійної мобільності у формуванні правової культури майбутніх інженерів-педагогів. Окреслено основні компоненти правової культури майбутніх інженерів-педагогів і розглянуто зміст кожного з них. Проаналізовано основні професійні якості майбутніх інженерів-педагогів, які необхідні для успішної інженерно-педагогічної діяльності.
Keywords: культура; право; правова культура; правова свідомість; правова освіта; структура правової культури; інженер-педагог; професійна мобільність