Роль засобів візуалізації у самостійній роботі студента-філолога (Педагогіка вищої та середньої школи, 2017)
Стаття присвячена визначенню ролі засобів візуалізації у самостійній роботі студента-філолога. У ній зроблено спробу узагальнити досвід використання традиційних та нових засобів візуалізації, пов’язаних з впровадженням інформаційно-комунікаційних технологій у навчальний процес. Основна увага звернена на важливість комп’ютерної грамотностістудентів, їх вміння користуватися Internet-ресурсами, мультимедіа, вміння робити презентації та підкріплювати самостійну роботу аудіо- та відеоматеріалами.
Keywords: самостійна робота студента-філолога; засоби візуалізації; Internet-ресурси; мультимедіа; презентації; відеоматеріали; інформаційно-комунікаційні технології