МУЗИЧНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ МУЗИКИ ЯК НАУКОВА ПРОБЛЕМА (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті розглянуто проблему музичної компетентності вчителя музики як основи його педагогічної діяльності.Ключові слова: компетенція, компетентність, професіоналізм, професійні здібності, особові якості вчителя.  The article deals with the problem of musical competence of a teacher of music as a basis of his/her educational work. Key words: competence, professionalism, professional capabilities, teacher personality qualities.
Keywords: компетенція; компетентність; професіоналізм; професійні здібності; особові якості вчителя