ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ СТУДЕНТІВ ДО ВИВЧЕННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ, ПРОФЕСІЙНО СПРЯМОВАНОЇ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті розглянуто педагогічні умови формування готовності студентів до вивчення професійно спрямованої іноземної мови.Кючові слова: готовність студентів, педагогічні умови, іноземна мова професійно спрямована.  The article deals with the pedagogical conditions of forming students’ readiness to study professionally oriented foreign language. Key words: students’ readiness, pedagogical conditions, professionally oriented foreign language.
Keywords: готовність студентів; педагогічні умови; іноземна мова професійно спрямована