ЕКСПЛІКАЦІЯ ПОНЯТТЯ «СТИЛЬ ПІЗНАВАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ» ТА ЙОГО СПЕЦИФІЧНІ РІЗНОВИДИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті розглянуто поняття «стиль пізнавальної діяльності» та його специфічні різновиди. Проаналізовано окремі аспекти формування стилю навчально-пізнавальної діяльності в умовах вищого навчального закладу.Ключові слова: стиль, формування стилю, навчально-пізнавальна діяльність.The conception of “the style of cognitive activities” and its specific varieties are explicated in the article. Some aspects of forming the style of educational cognitive activities in conditions of a higher educational establishment are analyzed there.Key words: style, forming the style, educational cognitive activities.
Keywords: стиль; формування стилю; навчально-пізнавальна діяльність