ПИТАННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНО-ПІЗНАВАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СТУДЕНТІВ НА ЗАСАДАХ КОМПЕТЕНТНІСНОГО ПІДХОДУ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті розглянуто особливості організації навчально-пізнавальної діяльності студентів, деякі аспекти  організації навчально-пізнавальної діяльності на засадах компетентнісного підходу в умовах вищого навчального закладу.Ключові слова: компетентність, компетентнісний підхід,навчально-пізнавальна діяльність, навчання, самоосвіта.  This article characterizes the organization of student educational-cognitive activity and deals with some aspects of the educational-cognitive activity organization  on the basis of competence-based approach in terms of higher academic institutions.  Key words: competence, competence-based approach, teaching and cognitive activities, training, self-education
Keywords: компетентність; компетентнісний підхід; навчально-пізнавальна діяльність; навчання; самоосвіта