УПРОВАДЖЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У САМОСТІЙНУ РОБОТУ КУРСАНТІВ І СТУДЕНТІВ ВВНЗ – ПОРЯДОК ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ПРОВЕДЕННЯ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Військово-педагогічний процес у ВВНЗ ґрунтується на парадигмі особистісно-орієнтовного навчання та передбачає цілеспрямовану й змістовну взаємодію того, хто вчить і того, хто навчається. В статті розглядається питання застосування інформаційних технологій у навчальному процесі як викладачами, так і тими, хто навчається, та взаємодія між ними під час самостійної роботи.Ключові слова: інформаційні технології, інформатизація освітніх процесів у вищому навчальному закладі, електронне навчальне середовище, електронний підручник..Military-pedagogical process is based on the paradigm Military High Educational School student-centered learning and provides a purposeful interaction of teacher and student. The article discusses the use of information technology in teaching by teachers and students, as well as the interaction between them during independent work.Key words: information technology, informatisation in a high school, teaching enviroment of electric.
Keywords: інформаційні технології; інформатизація освітніх процесів у вищому навчальному закладі; електронне навчальне середовище; електронний підручник