НАВЧАЛЬНИЙ САЙТ ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ СТУДЕНТІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті проаналізовано поняття «інформаційно-комунікаційна компетентність», визначено її склад. Подано шляхи реалізації та формування основних  знань, умінь та ставлень, які входять до ІКК, за допомогою навчального сайту з дисципліни.Ключові слова: інформаційно-комунікаційні технології, інформаційно-комунікаційна компетентність, навчальний сайт. The definition of informational – communicative competence and its components have been discovered. The ways of the development of the components of the informational – communicative competence have been determined in the work.Key words: information and communication technologies informational – communicative competence, training site.