КРОСКУЛЬТУРНИЙ АСПЕКТ У СУЧАСНІЙ ОСВІТІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті з’ясовано поняття «кроскультура», визначено сутність кроскультурного аспекту в освіті, а також причини його появи в освітньому процесі.Ключові слова: освіта, кроскультура, полікультура, мультикультуралізм.The article examines a concept «crossculture», defines the essence of a crosscultural aspect in education and also the reasons of its appearance in educational process.Key words: education, crossculture, polyculture, multiculturalism.
Keywords: освіта; кроскультура; полікультура; мультикультуралізм