ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА СУТНОСТІ ТА ЗМІСТУ ПОНЯТТЯ «САМОСТІЙНА НАВЧАЛЬНА ДІЯЛЬНІСТЬ СТУДЕНТІВ». (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті аналізуються певні підходи до визначення понять «самостійна навчальна діяльність» та «формування самостійної навчальної діяльності», необхідних студентам для реалізації практичної діяльності.Ключові слова: діяльність, навчальна діяльність, самостійна навчальна діяльність, рефлексія, рефлексивні уміння, самоосвіта, самостійна робота, освітній процес. This article carries over the analysis of some approaches to the definition of term «independent educational activity» and «the formation of an independent educational activity» needed for students to implement their practice.Key words: activity, scientific activity, individual educational activity, reflection, abilities of reflection, self-education, independent work, educational process.
Keywords: діяльність; навчальна діяльність; самостійна навчальна діяльність; рефлексія; рефлексивні уміння; самоосвіта; самостійна робота; освітній процес