ДИДАКТИЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ПРЕДМЕТНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ СТУДЕНТІВ ФІЛОЛОГІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті розглянуто та проаналізовано дидактичні умови формування предметних компетентностей студентів філологічних спеціальностей та надано їм аналітико-змістовий опис.Ключові слова: дидактичні умови, предметні компетентності, студенти філологічних спеціальностей.The didactic conditions of formation of subject-matter competence of philological disciplines’ students in teaching the humanities are examined and analyzed in the article, the analytical and content description is given. Key words: didactic conditions, subject-matter competence, philological disciplines’ students
Keywords: дидактичні умови; предметні компетентності; студенти філологічних спеціальностей