АКТИВІЗАЦІЯ САМОСТІЙНОЇ НАВЧАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СТУДЕНТІВ ЯК ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНА ПРОБЛЕМА (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті висвітлюються основні аспекти сучасного психолого-педагогічного розуміння активізації самостійної навчальної діяльності студентів. На теоретичному рівні визначено вимоги, за дотримання яких активізація самостійної навчальної діяльності студентів буде ефективною й результативною.Ключові слова: активізація, самостійна діяльність, самостійна навчальна діяльність, самостійна навчальна діяльність студентів. The main aspects of modern psychological-and-pedagogical clarifying the process of activating students’ independent educational activities are illuminated in the article. Theoretically defined the principal demands to be satisfied for activating students’ independent educational activities being effective and resultative.Key words: activating, independent activities, independent educational activities, students’ independent educational activities.