АКТИВИЗАЦИЯ ПОЗНАВАТЕЛЬНОГО ИНТЕРЕСА СТАРШЕКЛАССНИКОВ ПРИ ПРОВЕДЕНИИ ИНТЕГРИРОВАННЫХ УРОКОВ ФИЗИКИ И РУССКОЙ ЛИТЕРАТУРЫ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті розглянуто питання актуальності проблеми інтегрованого навчання старшокласників на уроках фізики і російської літератури.Ключові слова: інтеграція, інтегровані уроки, інтегроване навчання, мі предметні зв’язки, активізація пізнавального інтересу.In the article the question of actuality of problem of the computer-integrated teaching of senior pupils is considered on the lessons of physics and Russian literature.Key words: integration, computer-integrated lessons, computer-integrated teaching, intersubject connections, activation of cognitive interest.
Keywords: інтеграція; інтегровані уроки; інтегроване навчання; міжпредметні зв’язки; активізація пізнавального інтересу