ІСТОРІЯ РІДНОГО КРАЮ ЯК ЗАСІБ ПІДВИЩЕННЯ ІНТЕРЕСУ УЧНІВ ДО ІСТОРІЇ УКРАЇНИ (1960 – поч. 1990 рр. ХХ ст.) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті проаналізовано необхідність вивчення історії рідного краю як ефективного засобу підвищення інтересу учнів до шкільного курсу історії України.Ключові слова: історія рідного краю, історія України, інтерес учнів до історії.  The article analyzes the necessity of studying the history of his native land as an effective means of increasing students' interest in the lessons of history of Ukraine. Key words: history of his native land, the history of Ukraine, the interests of pupils in history.
Keywords: історія рідного краю; історія України; інтерес учнів до історії