ПРОБЛЕМА ІНФОРМАТИЗАЦІЇ ОСВІТИ У НАУКОВІЙ ЛІТЕРАТУРІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті розглянуто аспекти проблеми інформатизації сучасної шкільної освіти, а також виконується огляд основних понять зазначеної проблеми у науковій літературі.Ключові слова: інформаційні технології, шкільна освіта, інформатизація навчального процесу, інформатизація освіти.The article considered the problem’s aspects of informatization of modern school education, and also review of primary concepts of this problem at the science literature performed at this article.Key words: informational technologies, school education, informatization of the learning process, informatization of the education.
Keywords: інформаційні технології; шкільна освіта; інформатизація навчального процесу; інформатизація освіти