ПСИХОЛОГІЧНИЙ ТРЕНІНГ ЯК УМОВА ФОРМУВАННЯ ПІЗНАВАЛЬНОЇ МОТИВАЦІЇ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті розкрито суть поняття «психологічний тренінг», визначається його значення для підняття рівня домагань та досягнення успіху в пізнавальній діяльності молодших школярів. Подається розробка психологічного тренінгу для учнів початкових класів.Ключові слова: психологічний тренінг, самопізнання, успіх.The article deals with the definition of psychological training and depicts its role in stimulating the activity of junior pupils in their creative work. The methods of psychological training for junior pupils are also given in this work.Key words: psychological training, self-knowledge, success.
Keywords: психологічний тренінг; самопізнання; успіх