ФОРМУВАННЯ ТВОРЧОГО МИСЛЕННЯ ДІТЕЙ ЗАСОБАМИ АРТ-ТЕХНОЛОГІЙ НА УРОКАХ МУЗИКИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті розглядаються теоретичні аспекти формування творчого мислення учнів поміжнього шкільного віку. Обґрунтовується використання засобів арт-технологій на уроках музики.Ключові слова: творче мислення, арт-технології, формування. The theoretical aspects of the formation of creative thinking of secondary school age pupil are considered in this article. The using of the art- technologies at the lessons of music is funded.Key words: creative thinking, the art-technology, formation.
Keywords: творче мислення; арт-технології; формування