СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНИЙ СУПРОВІД ОБДАРОВАНИХ ДІТЕЙ І МОЛОДІ ЯК ШЛЯХ ГАРМОНІЗАЦІЇ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО ТА ЕМОЦІЙНОГО ФАКТОРІВ НАВЧАННЯ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті розглядається проблема здійснення соціально-педагогічного супроводу обдарованих дітей і молоді в навчальних закладах як шлях гармонізації інтелектуального та емоційного факторів навчання.Ключові слова: особистість, обдарованість, обдарована дитина, соціально-педагогічний супровід, діяльність.In the article the problem of realization of socialpedagogical accompaniment of the gifted children and young people is examined in educational establishments as a way of harmonization of intellectual and emotional factors of studies.Key words: personality, gift, gifted child, socialpedagogical accompaniment, activity.
Keywords: особистість; обдарованість; обдарована дитина; соціально-педагогічний супровід; діяльність