ВЗАЄМОДІЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО ТА ЕМОЦІЙНОГО АСПЕКТІВ У ФОРМУВАННІ ЕСТЕТИЧНИХ ПОТРЕБ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИКИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті на основі наукового аналізу праць відомих учених та сучасних дослідників розкрито специфіку взаємодії інтелектуального та емоційного аспектів у вихованні естетичних потреб майбутніх учителів музики.Ключові слова: естетичні потреби, розвиток естетичних потреб, когнітивний та емоційний компоненти, структура естетичних потреб майбутніх вчителів музики.The article deals with specificity of interaction of intellectual and emotional in the formation aesthetic needs of the future music teachers. The article includes researches the process of the aesthetic necessities’ development of the future teachers with the help of music. Key words: aesthetic necessities, aesthetic necessities’ development, cognitive and emotional components, the structure of aesthetic needs of the future music teachers.
Keywords: естетичні потреби; розвиток естетичних потреб; когнітивний та емоційний компоненти; структура естетичних потреб майбутніх вчителів музики