ЕМОЦІЙНІ ЧИННИКИ НАВЧАННЯ У ШКІЛЬНІЙ ПРАВОЗНАВЧІЙ ОСВІТІ УКРАЇНИ (1944-1991 рр.) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті досліджуються емоційні чинники навчання у шкільній правознавчій освіті України у 1944−1991 рр. Проаналізовано дидактичні методи та прийоми, що впливають на емоційність навчання учнів шкільних правознавчих дисциплін.Ключові слова: емоційність навчання, загальноосвітня школа, правознавча освіта.The article considers the emotional factors of learning in school education pravoznavchiy Ukraine in 1944–1991 biennium. It was analyzed didactic methods and techniques that influenced the emotional learning of students pravoznavchym school subjects. Key words: emotional learning, secondary school, education pravoznavcha.
Keywords: емоційність навчання; загальноосвітня школа; правознавча освіта