ШЛЯХИ РЕАЛІЗАЦІЇ ЕМОЦІЙ ТА ІНТЕЛЕКТУ СТУДЕНТІВ НА ЗАНЯТТЯХ ІЗ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті розглянуто проблеми системи цінностей фізичного виховання, розкривається сутність поняття творчого потенціалу усвідомленої мотивації занять спортом.Ключові слова: гармонізація, система цінностей, духовна та фізична сфера, мотивація, фізична культура.  The problems of the sistem of values of physical education are examined in the article, еssence of concept of creativ potencial of the realized motivation of going in for sports opens up. Key words: harmonization, system of values, spiritual and physical sphere, motivation, physical culture.
Keywords: гармонізація; система цінностей; духовна та фізична сфера; мотивація; фізична культура