РЕМІСНИЧІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ ЯК СКЛАДОВА ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ В КАТЕРИНОСЛАВСЬКІЙ ГУБЕРНІЇ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті розглянуто розвиток трудового навчання в ремісничих училищах, відділеннях та класах ручної праці. Ключові слова: трудове навчання, ремесла, рукоділля, ремісничі училища та класи ручної праці.The article discusses the development of labour training in trade schools, department and classes of manual labour. Key words: labour training, crafts, needlework, trade schools and classes of manual labour.
Keywords: трудове навчання; ремесла; рукоділля; ремісничі училища та класи ручної праці