ОСНОВНІ ЕТАПИ РОЗВ’ЯЗАННЯ ПРОБЛЕМ ОРГАНІЗАЦІЇ МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ В НАШІЙ КРАЇНІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті виокремлено основні етапи розвитку підвищення професійної діяльності вчителів у нашій країні. Особлива увага приділяється інноваційному періоду.Ключові слова: етап, організація методичної роботи, інноваційний період, методична робота.In the article highlights a few of the basic stages of development of the professional activity of teachers in our country. Special attention is paid to the innovative period.Key words: stage, oganization of professional activity, innovative period, professional activity.
Keywords: етап; організація методичної роботи; інноваційний період; методична робота