СПЕЦИФІКА ЕТИЧНОГО ЗАХИСТУ ВЧИТЕЛЯ ПІД ЧАС РОЗВ’ЯЗАННЯ ПЕДАГОГІЧНОГО КОНФЛІКТУ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
У статті розглядаються основні функції та прийоми етичного захисту вчителя при розв’язанні педагогічних конфліктів.Ключові слова: етичний захист вчителя, педагогічний конфлікт, педагогічний такт.  The article focuses on proving the pedagogical teachers cooperation, teachers connection of professional and communicative culture are the considered. Key words: ethics defence, pedagogical conflict, pedagogical tаct.
Keywords: етичний захист вчителя; педагогічний конфлікт; педагогічний такт