Компетентностный подход в профессиональной подготовке будущего педагога (Педагогіка вищої та середньої школи, 2019)
Єсіна Н. А. Компетентнісний підхід до професійної підготовки майбутнього педагога.У статті розкрито поняття «компетентність», «професійна компетентність»; описано види і підвиди професійної компетентності майбутнього педагога, які впливають на результати навчально-виховної та управлінської діяльності студентів; подано авторське визначення «компетенція», визначено структурні складники професійної підготовки майбутнього педагога.
Keywords: компетентність; компетенція; професійна компетенція; компетентнісний підхід; підготовка майбутнього педагога; професійна підготовка майбутніх педагогів