Система комп’ютерної математики як засіб формування компетентності в моделюванні майбутніх інженерів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2015)
Зелінський С. С. Система комп’ютерної математики як засіб формування компетентності в моделюванні майбутніх інженерів.У статті розглядається система комп’ютерної математики (Maple) як засіб формування компетентності в моделюванні майбутніх інженерів. Детально розглянуто поняття системикомп’ютерної математики та визначено характеристики цього поняття. Наведено можливості системи комп’ютерної математики в процесі підготовки майбутніх інженерів. Розглянуто практичні аспекти застосування системи комп’ютерної математики.
Keywords: система комп’ютерної математики; компетентність в моделюванні; майбутні інженери; навчальний процес; професійні задачі