Підготовка майбутніх учителів до організації морального виховання учнів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2015)
Підборський Ю. Г. Підготовка майбутніх учителів до організації морального виховання учнів.У статті розглнуто питання підготовки майбутніх учителів до організації морального виховання у загальноосвітній школі, а також питання підготовки нової генераціїпедагогічних кадрів. Розкрито особливості діяльності суб’єктів морального виховання; шляхи максимальної активізації учнів як суб’єктів навчально-виховного процесу; форми і методи виховання, які ґрунтуються на гуманних стосунках педагогів і учнів.
Keywords: учителі; професійна підготовка вчителя; моральне виховання учнів; загальноосвітня школа