Методологічний аспект формування професійно-педагогічної готовності до навчання учнів основам здоров’я (Педагогіка вищої та середньої школи, 2015)
Семенець Л. М. Методологічний аспект формування професійно-педагогічної готовності до навчання учнів основам здоров’я.У роботі з позицій діяльнісного, системного, комплексного, особистісно зорієнтованого, антропологічного, культурологічного, акмеологічного та компетентнісногопідходів проаналізовано особливості формування професійної готовності майбутніх учителів до навчання учнів основам здоров’я.
Keywords: науковий підхід; готовність; професійно-педагогічна готовність; основи здоров’я