Інформаційні технології на засадах принципу індивідуалізації самостійної навчальної діяльності студентів філологічних спеціальностей (Педагогіка вищої та середньої школи, 2015)
Малоіван М. В. Інформаційні технології на засадах принципу індивідуалізації самостійної навчальної діяльності студентів філологічних спеціальностей.У статті розглядається індивідуалізація самостійної навчальної діяльності засобами інформаційних технологій. Стаття розкриває теоретичне осмислення необхідності індивідуалізації самостійної навчальної діяльності студентів філологічних спеціальностей засобами інформаційних технологій, які максимально активізують роботу студентів танадають широкі можливості, впливаючи на якість освіти.
Keywords: індивідуалізація; самостійна навчальна діяльність; індивідуалізація самостійної навчальної діяльності; принципи індивідуалізації; інформаційні технології