Формування дослідницької компетентності магістрантів-філологів засобами дискурсу (Педагогіка вищої та середньої школи, 2015)
Нікітіна А. В. Формування дослідницької компетентності магістрантів-філологів засобами дискурсу.У статті визначено наукові засади формування дослідницької компетентності магістрантів-філологів – майбутніх викладачів української мови і літератури, дослідниківукраїнської філології, зокрема уточнено поняття «дослідницька компетентність магістранта-філолога»; проаналізовано часткові положення методології педагогічного дискурсу та визначено їх роль як засобу формування дослідницької компетентності магістрантів-філологів.
Keywords: дослідницька компетентність; магістранти-філологи; педагогічний дискурс; методологія дискурсу