Проблеми викладання фізичного виховання в контексті розвитку саморегуляції в учнів і студентів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2015)
Переверзєва С. В. Проблеми викладання фізичного виховання в контексті розвитку саморегуляції в учнів і студентівУ статті обґрунтовано цільовий напрям розвитку фізичного виховання орієнтованого на педагогічний процес, який полягає у втіленні ефективних ідей, форм навчального змісту діяльності викладача у пріоритеті особистісно pорієнтованого виховання учнів і студентів. Аналізується система навчальної діяльності із застосуванням концептуальнихположень і принципів.
Keywords: фізичне виховання; учень; студент; педагогічний процес; особистісно орієнтоване виховання; групова діяльність; гуманізація; інтелектуалізація; оптимізація; саморегуляція