Підготовка бакалаврів з комп’ютерної інженерії у галузевих стандартах вищої освіти України (Педагогіка вищої та середньої школи, 2015)
Сорокопуд М. А. Підготовка бакалаврів з комп’ютерної інженерії у галузевих стандартах вищої освіти України.У статті розглянуто основні підходи до підготовки бакалаврів з комп’ютерної інженерії в Україні. Здійснено аналіз професійних компетенцій майбутніх фахівців. Розглянуто розподіл загального навчального часу за циклами підготовки та розподіл годин за дисциплінами циклу математичної та природничо-наукової підготовки. Визначено рольфізики в підготовці майбутніх фахівців.
Keywords: бакалавр; комп’ютерна інженерія; підготовка фахівців; галузевий стандарт; фізика