Польські дослідники про музично-естетичний розвиток учнів загальноосвітніх шкіл (Педагогіка вищої та середньої школи, 2015)
Бондаренко А. В. Польські дослідники про музично-естетичний розвиток учнів загальноосвітніх шкіл.У статті досліджується проблема музично-естетичного розвитку учнів загальноосвітніх шкіл Польщі. Освітлюється питання розвитку музичних здібностей, творчого розвитку дітей засобами музичного мистецтва. Розглянуто різні аспекти педагогічної роботи вчителів музики з урахуванням сучасних пріоритетів освіти.
Keywords: навчання та освіта; учитель музики; навчально-виховний процес; музичні здібності; творчий розвиток