Формування мовленнєвої культури майбутніх учителів філологічних спеціальностей як науково-педагогічна проблема (Педагогіка вищої та середньої школи, 2015)
Левчук Д. В. Формування мовленнєвої культури майбутніх учителів філологічних спеціальностей як науково-педагогічна проблема.У статті розглядається проблема формування мовленнєвої культури майбутніх учителів філологічних спеціальностей, з’ясовується сутність поняття «культура мовлення».Звертається увага на основні функції педагогічного мовлення та проблеми студентів, з якими вони стикаються у процесі мовлення.
Keywords: культура мовлення; мова; мовленнєва культура; функції мовлення; майбутні вчителі філологічних спеціальностей