Дистанційні освітні курси: міжнародний досвід (Педагогіка вищої та середньої школи, 2015)
Шалацька Г. М. Дистанційні освітні курси: міжнародний досвід.У статті описано досвід розроблення дистанційного курсу на основі британської навчальної платформи FutureLearn, здійснено аналіз міжнародного досвіду роботи таорганізації дистанційного освітнього курсу. Зроблено спробу виявити тенденції та шляхи упровадження новітніх технологій у навчанні та підвищенні кваліфікаційного рівня увітчизняну педагогічну практику.
Keywords: дистанційна освіта; курс; комп’ютерні технології; Інтернет; підвищення кваліфікації; навчальна платформа; тьютор