Дидактичні основи використання ТЗН у навчанні іноземних мов (Педагогіка вищої та середньої школи, 2015)
Куц М. О. Дидактичні основи використання ТЗН у навчанні іноземних мов.У статті розкриваються шляхи використання технічних засобів навчання іноземних мов; розглядаються питання інтенсифікації навчального процесу під час застосування фонограм, відеограм, відеофонограм, дидактичної техніки у тому числі на базі сучасних мультимедійних систем; робиться висновок щодо доцільності комплексного використання ТЗН для створення штучного іншомовного середовища.
Keywords: технічні засоби навчання; іншомовне середовище; навчання іноземних мов; інтенсифікація навчального процесу