Формування професійно орієнтованого іншомовного навчального середовища шляхом роботи з художнім текстом як реалізація виховного принципу навчання іноземної мови в умовах університету (Педагогіка вищої та середньої школи, 2015)
Петько Л. В. Формування професійно орієнтованого іншомовного навчального середовища шляхом роботи з художнім текстом як реалізація виховного принципу навчання іноземної мови в умовах університету.Описано виховання гуманістичних цінностей у студентів ВНЗ в умовах професійно орієнтованого іншомовного навчального середовища на прикладі роботи з художнім текстом, що стимулює виховання християнських цінностей у студентської молоді. Автор надає зразки вправ до роботи з текстом.
Keywords: студенти; університет; професійно орієнтоване іншомовне навчальне середовище; виховання; художній текст