Сучасні підходи до професійної підготовки вчителя початкової школи (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Казанжи І. В. Сучасні підходи до професійної підготовки вчителя початкової школи.У статті проаналізовано сучасні підходи до професійної підготовки майбутніх учителів початкових класів, визначено умови модернізації підготовки вчителя початкової школи в системі вищої педагогічної освіти.
Keywords: професійна підготовка; інноваційна діяльність; фундаменталізація освіти; модернізація вищої педагогічної школи; персоналізований підхід