Формування професійної майстерності студентів художньо-графічних факультетів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Кудренко Д. О. Формування професійної майстерності студентів художньо-графічних факультетів.У статті з’ясовано поняття «професійна майстерність» та «компетентність» студентів художньо-графічних факультетів у контексті образотворчої й декоративно-прикладної діяльності. Визначено групи фахових умінь, які є обов’язковими для студентів художньо-графічних факультетів у здійсненні професійної діяльності.
Keywords: професійна майстерність; компетентність; професійні уміння; професійна діяльність; декоративно-прикладна діяльність